Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція інтимної зони

Найчастіше клієнти наших кабінетів вибирають лазерну епіляцію саме інтимної зони. Які особливості процедури для цієї ділянки тіла, про що треба пам’ятати, як приготуватись та до чого бути готовим?

Чому саме лазерна епіляція?

Видалення волосся в інтимній зоні — давно вже не забаганка, а обов’язок кожної доглянутої жінки. А от методи можна вибрати різні: гоління, креми для депіляції, електричні депілятори та інші способи. Усі вони досить трудомісткі та недешеві. Крім того, їх ефект зберігається дуже коротко. Пропустивши депіляцію, уже за кілька днів отримаємо жорстку щетину. А проблеми із врослими волосинками та подразненнями у вигляді прищів та почервоніння? Тому все частіше сучасні жінки вибирають для інтимної зони саме лазерну епіляцію.
Ані подразнень, ані коштів на засоби для депіляції, ані щоденного контролю над проблемою. А головне — ніяких хвилювань перед спонтанним романтичним побаченням чи несподіваним виїздом на пляж. Адже результат лазерної епіляції тримається роками. А постійна впевненість у власній привабливості — те, чого прагне кожна жінка.
Крім того, ділянка бікіні — то найчутливіша зона тіла, і навіть лікарі радять для неї саме лазерну епіляцію як найменш травматичну процедуру.

Види лазерної епіляції інтимної зони

Ви можете вибрати, який саме обшар інтимної зони хочете позбавити оволосіння. Це може бути тільки зона паху або ж глибокі ділянки проміжності, лобок та статеві губи.

Від чого залежить ефект?

Ефект процедури буде помітним не одразу. Крім того, кожен потребує різної кількості сеансів лазерної епіляції. Це залежить від кольору шкіри і волосся. Існують також протипокази, про які найкраще проконсультує спеціаліст у хорошому салоні.

Коли починати лазерну епіляцію інтимної зони?

Обмежень щодо сезону тут не існує. Адже зона бікіні завжди прикрита одягом, який не дозволить прямому промінню сонця потрапити на шкіру. А тому можете почати лазерну епіляцію зони бікіні будь-коли.

А якщо це боляче?

Лазерна епіляція — то майже безболісна процедура. Щоправда, зона бікіні є найбільш чутливою до болю, тому можете відчути легкий дискомфорт. Хоча найновіше обладнання в нашому салоні зменшить цю ймовірність майже до нуля.

А як бути із соромом?

Часто жінки та молоді дівчата соромляться робити лазерну епіляцію інтимної зони. І дарма. Адже така косметична процедура вже стала найпопулярнішою в салонах лазерної епіляції і її виконують щораз більше жінок. Порівняти лазерну епіляцію інтимної зони можна з візитом до гінеколога. Нічого неприродного чи незвичного в цій процедурі немає.

Як відбувається сеанс?

Перед сеансом спеціаліст поставить кілька питань, щоби виключити протипокази, розповість, як підготувати шкіру. Волосся в інтимній зоні потрібно зголити, залишивши невелику неоголену ділянку (щоби спеціаліст міг оцінити волосся й підібрати відповідний лазер). Процедура триває близько 10 хвилин. Потім спеціаліст надасть поради по догляду за шкірою після процедури. Сеанс потрібно повторити за деякий час, термін подасть косметолог.
Запрошуємо в наші салони — і ви отримаєте гладеньку здорову шкіру в зоні бікіні, про які мріяли!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *