Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція: що потрібно знати?

Твоя боротьба з небажаним волоссям нагадує війну з вітряками? Набридло голитися чи терпіти тортури воском знову і знову? Тоді лазерна епіляція може стати найкращим виходом. Що це таке та що потрібно знати про цю процедуру?

Що таке епіляція лазером?

Якщо дуже коротко, то лазерна епіляція — це знищення волосяного мішечка з коренем лазерним випромінюванням (світлом із високою густиною енергії). Лазер руйнує тільки волосся, не ушкоджуючи при цьому шкіру. Тому ця процедура показана для ніжних і чутливих зон тіла. Популярна не лише в жінок, але і в чоловіків. Ефект лазерної депіляції тримається набагато довше, ніж ефект традиційних методів.

Чи лазерна епіляція справді не шкодить шкірі?

Так, лазерний потік світла поглинається тільки мелатоніном, що міститься у волоссі. Клітини шкіри абсолютно не реагують на нього. Тому, навіть, якщо і з’явилося незначне почервоніння після процедури, воно минає за кілька годин.
Які ще переваги в лазерної епіляції?
Лазерна епіляція дає змогу позбутись небажаного волосся на дуже тривалий період. Для остаточного ефекту потрібно провести кілька сеансів (лазер діє тільки на волосини, котрі в цей момент ростуть). Але серія процедур точно позбавить вас небажаного оволосіння на час до 7 років.
А це заощадить ваш час, гроші та вбереже шкіру від подразнень.

Які частини тіла можна піддавати лазерній епіляції?

У наших салонах ми проводимо цю процедуру практично на всіх частинах тіла:

  • на обличчі (частково й повністю)
  • на руках
  • під пахвами
  • на ногах
  • на животі
  • в зоні бікіні та глибокого бікіні
  • на шиї
  • на спині
  • на сідницях та між сідницями

Кому підходить і кому протипоказана лазерна епіляція?

Найкращий ефект процедури отримають люди зі світлою шкірою й темним волоссям. Та сучасні методи дозволяють досягти такого ж ефекту з будь-яким забарвленням шкіри та волосся.
Є також протипокази для лазерної епіляції: вагітність і лактація, свіжа засмага, деякі шкірні, хронічні та інфекційні захворювання, приймання деяких ліків і навіть лікарських рослин, алергія на сонце, порушення пігментації та ін.
Якщо у вас є сумніви, наші професіонали оцінять саме вашу ситуацію та стан здоров’я та порадять оптимальний варіант епіляції.

Чи це боляче?

У кожної людини больовий поріг різний, тому один відчує легке поколювання, а інший не відчує нічого. Крім цього, процедура триває дуже коротко: від кількох до кільканадцяти хвилин. Тому ви навіть не встигнете відчути дискомфорту. А найновіше обладнання з ефектом охолодження зовсім не дасть шансів болю.

Як приготуватись до процедури?

За місяць до лазерної епіляції відмовтеся від інших видів видалення волосся, окрім гоління станком. Перестаньте приймати ліки і трави, порадившись перед цим із лікарем і спеціалістом-косметологом. Не засмагайте та не використовуйте косметику з ефектом автозасмаги. Відмовтеся від пілінгу. У день процедури зголіть волосся на зоні, що піддаватиметься епіляції.

А головне — знайти відповідний косметичний салон і довіритися спеціалістам. Тому — ласкаво просимо до нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *