Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція обличчя vs традиційні методи

Врода жіночого обличчя — у гладенькій і ніжній матовій шкірі. Якщо ж цю красу руйнує помітне оволосіння над губою та на підборідді — з такими проявами треба обов’язково боротись. Що б там не казали про «природний вигляд» та «красу без штучного втручання», волосся на жіночому обличчі спричиняє тільки низьку самооцінку в жінки, а в оточуючих — відразу.

Способи видалення волосся на обличчі

Волосся на обличчі є в кожної жінки, але не в кожної воно настільки помітне, що його потрібно видаляти. Зазвичай у власниць світлого волосся і світлого кольору обличчя волосинки просто не помітні. Проблема темних вусів або волосся на підборідді найчастіше стосується брюнеток із темним, жорстким і густим волоссям. У боротьбі з волоссям на обличчі стають у пригоді різні методи депіляції.

Існує багато способів позбутися небажаного волосся на обличчі. Традиційні методи, такі як епіляція обличчя пінцетом, воском, кремом або епілятором, дають бажаний, але дуже короткочасний ефект і зазвичай супроводжуються болем, подразненням, почервонінням або прищами.

Однак є ефективний, безпечний і постійний спосіб видалити волосся на обличчі. Це лазерна епіляція, яка має цілу низку переваг.

Лазерна епіляція обличчя vs традиційні методи text

Лазерна епіляція на обличчі — чи варто?

Лазерна епіляція на обличчі — це процедура, призначена для всіх жінок, яким набридло виснажливе й неефективне видалення волосся на обличчі стандартними методами. Механічні методи депіляції часто пошкоджують епідерміс,спричиняють подразнення шкіри або вростання волосся, але не дають довготривалих результатів. Інша справа — лазерна епіляція обличчя, яка використовує лазер, щоби зупинити ріст небажаного волосся. Це найкраще рішення для жінок, які піклуються про час, комфорт і зручність, а також про тривалий ефект, яким можна насолоджуватися упродовж багатьох років.

Однак треба підкреслити, що однієї процедури лазерної епіляції на обличчі недостатньо, щоб отримати стійкий результат. У зв’язку з тим, що волосся росте з різною швидкістю, необхідно проводити кілька процедур. Їхня кількість залежить насамперед від індивідуальних особливостей, таких як кількість волосся або його колір і товщина. Зазвичай необхідно провести від 4 до 6 маніпуляцій, які проводяться з інтервалом приблизно в 4–8 тижнів.

Лазерна епіляція на обличчі — найкращий спосіб видалити волосся назавжди

Лазерна епіляція на обличчі передбачає опромінення визначеної частини обличчя тонким променем лазерного світла відповідної довжини хвилі, який проникає через шкіру у волосяний фолікул, де поглинається меланіном і перетворюється в теплову енергію. У результаті волосяна цибулина повністю руйнується і волосся перестає рости.

Це абсолютно безпечний метод, комфортний і практично безболісний, і, на відміну від традиційних методів видалення волосся на обличчі, не порушує цілісність тканин і не спричиняє подразнень.

Якщо ви боретеся з проблемою сильно помітного волосся на обличчі, не зволікайте більше, просто запишіться на лазерну епіляцію обличчя, яка підвищить комфорт і якість вашого життя та заощадить час. А потім насолоджуйтеся м’якою і гладкою шкірою багато років!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *