Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція всього тіла: плюси

Лазерна епіляція – це найсучасніший і найефективніший спосіб позбутися від небажаного волосся на кожній ділянці тіла. Ноги, пахви, живіт, стегна, литки, “вусики” на обличчі, зона бікіні – сучасні лазери відмінно впораються з будь-якою ділянкою тіла, гарантуючи ідеальну гладкість і стійкий ефект. Чому варто вибрати саме цей вид епіляції для всього тіла? Читайте у нашому матеріалі.

Традиційна епіляція всього тіла – чи варто продовжувати?

Щоденне гоління, вищипування, видалення воском чи епілятором – і все це так боляче, дратує шкіру і, головне, вистачає процедур буквально на кілька днів! Щоденна епіляція займає дуже багато часу і не дуже ефективна. Волосся на тілі дуже швидко відростає знову, і більшість людей бачать це вже наступного дня. Використання бритв, кремів для депіляції або воску вимагає не тільки часу, але і грошей. Мало того, це може спричинити роздратування, алергію або вростання волосся, а це знову зайві проблеми, гроші і відсутність бажаного ефекту.
Якщо порахувати, скільки грошей ми щорічно витрачаємо на процедури видалення волосся, то отримана сума може нас досить сильно здивувати! Тож, якщо ви втомилися боротися з впертим небажаним волоссям – лазерна епіляція всього тіла стане найкращим вирішенням для вас.

Лазерна епіляція всього тіла

Як ми вже згадували на початку – лазер впорається з волоссям у будь-якому місці. Крім того, це єдиний метод, який дозволяє назавжди видалити волосся з обличчя, рук, ніг, пахв, спини, грудей і навіть делікатної зони бікіні. Будь-яка людина може скористатися лазерною епіляцією всього тіла – лікування призначене не тільки для жінок, а й для чоловіків. Це відмінне рішення для людей, котрі борються з надмірним волоссям, яке не тільки викликає дискомфорт, але й може знизити самооцінку. Лазерна епіляція на всьому тілі абсолютно безпечна та неінвазивна – лазер впливає лише на корінь, він не пошкоджує шкіру, тому вам не доведеться хвилюватися. Крім того, наш салон має в своєму арсеналі найкращий і найсучасніший лазер, котрий гарантує чудовий результат і виключає будь-які проблеми чи небажані наслідки. Наш лазер, крім цього, дозволяє виконувати депіляцію набагато швидше, ніж звичайний. Тому вам точно не доведеться провести в салоні півдня. А ще він дозволяє видаляти волосся навіть на засмаглій шкірі.

Що таке лазерна епіляція цілого тіла?

Якщо проблема надмірного оволосіння торкається кожної чи майже кожної ділянки вашого тіла, то немає сенсу робити епіляцію кожної зони окремо. Виконайте лазерну епіляцію одразу цілого тіла. Присвятіть цій процедурі кілька годин – і ви заощадите гроші і час. Адже ціна процедури зовсім не дорівнює сумі цін за депіляцію кожної зони окремо, це набагато дешевше. Також ви зможете через кілька годин тішитись гладеньким тілом на кожній його ділянці. А саме:

  • ноги повністю
  • глибоке бікіні
  • міжсіднична область
  • пахви
  • руки до ліктів
  • живіт
  • область навколо соска
  • верхня губа
  • для чоловіків – ще спина і груди

Кожна область вимагає іншого підходу до виконання лазерної епіляції, але вартість епіляції буде набагато нижчою, ніж окремі сеанси для кожної ділянки

Як часто треба повторювати процедури видалення волосся на всьому тілі?

Частота повторення процедур залежить, серед іншого, від обраної частини тіла та кількості і густоти волосся. Крім того, слід пам’ятати, що не все волосся росте одночасно і синхронно. Під час процедури видаляються тільки ті волоски, які знаходяться у фазі росту, тому обробку потрібно повторювати приблизно кожні 4-6 тижнів. Загальна кількість процедур індивідуальна і визначається під час консультації з даним клієнтом. Однак перші ефекти можна помітити вже після 2 процедур.

Лазерна епіляція – чи це боляче?

Перш за все, важливо пам’ятати, що у кожного з нас різний больовий поріг. Те, що може бути болючим для однієї людини, не завдасть ніякого дискомфорту іншій. Також багато залежить від обраної частини тіла. Для більшості пахви або зона бікіні можуть бути більш болючими, ніж, наприклад, епіляція рук або ніг. На щастя, нині використовуються досконаліші лазери. У нашому салоні ми орієнтуємося на безпеку та комфорт клієнтів, використовуючи найкращий лазер на ринку. Він дозволяє проводити епіляцію будь-якої частини тіла, крім того, завдяки голівці, що охолоджує, ефективно мінімізує неприємні відчуття. У нашому офісі ви ефективно видалите небажане волосся на спині, шиї чи ногах без будь-яких клопотів і проблем.

Лазерна епіляція всього тіла: додаткові плюси

Крім того, що ви позбудетесь небажаного волосся надовго, ви одержите ще інші бонуси:

  • зменшення запалення у волосяних фолікулах
  • позбавлення від явища врослого волосся
  • ретельніша та ефективніша гігієна всього тіла
  • менше потовиділення
  • зменшення неприємних запахів (особливо влітку)
  • вирівнювання поверхні шкіри в кожному місці на тілі
  • високий комфорт в інтимних ситуаціях
  • неінвазивне лікування шкіри
  • підвищення впевненості в собі та психологічного самопочуття
  • відсутність відновного періоду після процедури
  • безпосередність і безтурботність щодня, готовність до різних ситуацій (наприклад, несподіваний виїзд на пляж чи побачення-сюрприз)
  • покращення зовнішнього вигляду шкіри (усунення подразнення та зміни кольору шкіри з постійними проблемами, пов’язаними з епідермісом)
  • ефект гладкої та доглянутої шкіри щодня

Поради спеціалістів

Перед тим, як прийти в салон, бажано проконсультуватись у свого лікаря. Річ у тому, що така тотальна масштабна процедура все ж є травматичною для організму і тому має деякі лікарські протипокази (наприклад, цукровий діабет, годування груддю, епілепсія та деякі інші проблеми). Якщо лікар дасть добро – обов’язково оберіть найкращий салон і прийдіть на попередню консультацію з косметологом. Спеціаліст у хорошому салоні зобов’язаний попередити про можливі ускладнення та протипокази, а також розповість, як правильно підготуватись до процедури. Авторитетний салон, у якому дбають про клієнта, має своєю ціллю задоволення відвідувачів, а не заробіток за будь-яку ціну.

Саме тому запрошуємо вас до нашого салону. Ми зробимо все для того, аби ви вийшли від нас задоволеними та впевненими у власній красі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *