Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція інтимної зони – що варто знати?

Оксамитова шкіра найінтимніших зон жіночого тіла – мрія кожної сучасної жінки. Тому клієнти нашого салону у Варшаві найчастіше вибирають саме цю процедуру. Лазерна епіляція інтимної зони – що то таке, як до неї підготуватись та що варто пам’ятати? Читайте про це у нашому матеріалі

Лазерна епіляція – чому саме вона?

Видалення волосся з інтимної зони давно перестало бути забаганкою. Це швидше навіть обов’язок кожної доглянутої сучасної жінки. А от способи видалення кожна вибирає свої: гоління, креми – депілятори, електричні пристрої та інші способи. Усі вони вимагають сил, часу і грошей. Зате їх ефект зберігається дуже недовго. Пропустивши один сеанс депіляції, уже за кілька днів отримаємо колючу щетину. А як вам проблеми із врослим волоссям та подразненнями: прищами та почервонінням? Тому лазерна епіляція все частіше стає вибором сучасної жінки.

Жодних подразнень, жодних грошей на засоби для депіляції, жодного щоденного контролю над проблемою. А головне — ніяких переживань перед спонтанним романтичним побаченням чи несподіваною поїздкою в басейн чи на пляж! Адже, зробивши кілька сеансів лазерної епіляції зони бікіні, ви отримаєте результат, що утримується роками. А відсутність комплексів меншовартості і впевненість у власній неповторності і привабливості — це те, чого хоче кожна жінка.

Крім того, інтимні зони — то найчутливіша ділянка тіла, і навіть медики радять для неї лазерну епіляцію як найменш інвазійну та травматичну косметичну процедуру.

Від чого залежить результат лазерної епіляції інтимної зони та кількість сеансів?

Після одного сеансу волоски, звичайно, залишаються, оскільки апарат для лазерної епіляції видаляє тільки волосся у фазі зростання, а решта в момент процедури “сплять”. Пізніше, коли вони прокинуться, потрібно буде видалити і їх. Після кількох сеансів можна досягти ідеальної гладкості в інтимній зоні, але іноді потрібно повторити епіляцію приблизно через рік. Але навіть після пари сеансів волоски стають не такими жорсткими, як раніше.

Кількість сеансів, необхідних для повного видалення зайвих волосків, залежить від індивідуальних особливостей людини, саме від структури і типу волосків. У середньому необхідно 5 сеансів, щоб повністю позбавитися небажаного волосся.

Між першою та другою процедурою має пройти 4-6 тижнів, між другою та третьою – 8-10 тижнів і так далі. Тобто щоразу інтервал збільшується на 2 тижні. У більшості випадків процедуру потрібно повторювати через кілька років, але вже не у вигляді курсу, а у вигляді кількох сеансів, що коригують. Але є і щасливчики, які повністю позбавляються небажаного волосся через кілька сеансів епіляції.

Коли починати лазерну епіляцію інтимної зони?

Взагалі лазерну епіляцію радять робити зимою чи восени, коли мало сонця. Та в цьому випадку обмежень щодо сезону не існує. Адже зона бікіні завжди схована під одягом, який не дозволить променям сонця потрапити на шкіру. А тому можете почати лазерну епіляцію інтимної зони, коли буде зручно вам.

Це болить?

Лазерна епіляція сама по собі — майже зовсім безболісна. Хоча інтимні зони є найбільш чутливими до болю ділянками тіла, тому можливо відчути легкі неприємні відчуття. Хоча найновіше обладнання в нашому салоні у Варшаві дозволить зменшити ймовірність болю при лазерній епіляції зони бікіні.

Підготовка до лазерної епіляції бікіні

  • Обмежити потрапляння сонячних променів на шкіру на термін 2 тижні (не засмагати на пляжі та не ходити до солярію).
  • Видалити волоски в зоні бікіні станком для бритв за кілька днів до процедури (на момент проведення епіляції волоски повинні бути до 1 міліметра в довжину, щоб лазер впливав не на стрижень волосся, а на волосяну цибулину).
  • Не користуватися кремами, лосьйонами, скрабами та іншими засобами за 1 день до процедури та безпосередньо в день проведення процедури (використання кремів провокує виникнення опіків на шкірі).
  • Якщо у клієнта будь-коли був генітальний герпес, йому необхідно пропити противірусний препарат за тиждень до лазерної епіляції, а також протягом тижня після процедури.
  • Щоб мінімізувати ризик виникнення болючих відчуттів, не варто планувати епіляцію на період менструації. Справа в тому, що в цей час у жінки збільшується чутливість шкірного покриву. Також тим клієнтам, які бояться відчути біль під час сеансу, можна рекомендувати спочатку зробити епіляцію “класичного бікіні”. Це дозволить зрозуміти, який у жінки больовий поріг, перш ніж видаляти волосся з найніжніших ділянок – на статевих губах.

Як доглядати за зоною бікіні після епіляції

  • Не можна допускати попадання води на шкіру протягом доби.
  • Протягом двох діб не можна митися з милом або гелем для душу, а також використовувати мочалку.
  • Не можна відвідувати сауну або лазню протягом 3 діб після процедури.
  • Протягом 2 тижнів не можна засмагати на пляжі та відвідувати солярій.
  • Рекомендується змащувати шкіру в інтимній зоні кремом із протизапальним та заспокійливим ефектом.

Як відбувається сеанс?

Перед сеансом спеціаліст поставить кілька питань, щоби виключити протипокази, розповість, як підготувати шкіру. Волосся в інтимній зоні потрібно зголити, залишивши невелику неоголену ділянку (щоби спеціаліст міг оцінити волосся й підібрати відповідний лазер).
Перед сеансом майстер наносить спеціальний засіб на шкірний покрив, який забезпечує ефект, що анестезує. Потім клієнт влаштовується на кушетці, йому надягають захисні окуляри, які унеможливлюють пошкодження сітківки лазерним променем. Косметолог налаштовує необхідні параметри на обладнанні та починає обробку обраних клієнтом ділянок, виконуючи чіткі рухи та обробляючи одразу невеликі зони шкіри. Після завершення сеансу клієнту потрібно нанести на шкіру протизапальний крем.
Процедура триває близько 10 хвилин. Потім спеціаліст надасть поради по догляду за шкірою після процедури. Сеанс потрібно повторити за деякий час, термін подасть косметолог.
Запрошуємо в наш салон у Варшаві — і ви отримаєте гладеньку здорову шкіру в зоні бікіні, про яку давно мріяли!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *