Категорії
Depilacja całego ciała Depilacja Laserowa - Warszawa

Лазерна епіляція цілого тіла в двох словах

Хочете чудово виглядати і відмінно себе почувати? Шукаєте найефективнішого способу позбавитись оволосіння цілого тіла одразу і надовго? Чи чули ви про лазерну епіляцію? Ноги, живіт, стегна, “вусики” на обличчі, зона бікіні, пахви – лазери впораються з будь-якою ділянкою тіла, при цьому гарантуючи ідеальну гладкість і стійкий ефект епіляції. Чому ми радимо вибрати саме цей вид епіляції для цілого тіла?

Епіляція на ціле тіло: традиційні методи

Щоб мати гарний вигляд, ти щодня голиш все тіло, вищипуєш волосинки, вириваєш волосся воском чи користуєшся депілятором? Але ж це так неприємно, подразнює шкіру і, головне, вистачає процедур дослівно на кілька днів! Щоденна епіляція займає багато часу і не дає бажаних ефектів. Волосся швидко відростає знову, і більшість жінок помічають це вже наступного дня. Вживання станків, кремів для депіляції або косметичного воску вимагає не лише часу, але і грошей. Мало того, це може спричинити подразнення, алергічну реакцію або вростання нового волосся. А це непотрібні проблеми, зайві гроші і відсутність ефекту.

Якщо точно вирахувати, скільки грошей витрачаєте на щоденну традиційну епіляцію – цифра вас дуже здивує. Тож, якщо ви вже не маєте сили боротися з зайвим волоссям – лазерна епіляція всього тіла стане найкращим виходом для вас.

Лазерна епіляція цілого тіла

Лазер впорається з небажаним оволосінням на кожній ділянці тіла. Це єдиний на сьогодні метод, який дозволяє назавжди усунути волосся з обличчя, пахв, рук, ніг, спини, грудей і навіть зони бікіні. Будь-хто може скористатися лазерною епіляцією цілого тіла – процедура адресована не тільки жінкам, а й чоловікам. Це оптимальне рішення для тих, хто бореться з надмірним волоссям. А воно не лише викликає дискомфорт, але й може суттєво знизити самооцінку. Лазерна епіляція цілого тіла абсолютно безпечна та нетравматична – лазер впливає лише на корінь, він не травмує шкіру. Крім того, наш салон у Варшаві володіє найкращим на сьогодні лазером, котрий гарантує чудовий результат і гарантує відсутність проблем. Наш лазер також дозволяє виконувати депіляцію набагато швидше, ніж звичайним лазером. Тому вам не доведеться півдня витратити в салоні. А ще він дозволяє позбутись волосся навіть на дуже засмаглій шкірі.

Лазерна епіляція цілого тіла 2

Що таке лазерна епіляція цілого тіла?

Якщо майже кожна ділянка вашого тіла має проблему з небажаним оволосінням, то навіщо робити епіляцію кожної зони окремо? Виконайте лазерну епіляцію одразу цілого тіла. Присвятіть цій процедурі частину вашого дня – і ви заощадите гроші та час. Ціна процедури – то не сума цін епіляції кожної ділянки. Це набагато дешевше.І вже через кілька годин ви можете тішитись шовковою шкірою таких ділянок:

  • ноги
  • глибока зона бікіні
  • міжсіднична ділянка
  • під пахвами
  • руки до ліктів
  • живіт
  • область навколо соска
  • верхня губа
  • для чоловіків – спина і груди

Кожна область вимагає окремого підходу до виконання процедури, але вартість епіляції цілого тіла буде набагато нижчою, ніж окремо для кожної ділянки.

Як часто треба повторювати процедуру?

Частота повторення лазерної епіляції цілого тіла залежить від обраної частини тіла та кількості волосся. Крім того, треба пам’ятати, що не все волосся на тілі росте синхронно. Лазерна епіляція видаляє тільки ті волосини, які в цей час ростуть, тому процедуру слід повторити через 3-4 тижні. Загальна кількість сеансів індивідуальна і визначається під час консультації. Однак перші результати можна помітити вже після двох процедур.

Лазерна епіляція цілого тіла 3

Лазерна епіляція – це болить?

Больовий поріг у кожного з нас дуже відрізняється. Те, що може бути болісним для одного, не принесе жодного дискомфорту іншій. Також це залежить від частини тіла. Для більшості людей епіляція пахв чи зони глибокого бікіні може бути набагато більш болісними, ніж епіляція рук або ніг. На щастя, сьогодні використовуються досконалі лазери. У нашому салоні цінують безпеку та комфорт клієнтів, тому ми використовуємо найкращий лазер. Він дозволяє проводити епіляцію будь-якої частини тіла. А крім того, завдяки голівці, що охолоджує, ефективно мінімізує неприємні відчуття. У нашому салоні у Варшаві ви не відчуєте ніякого суттєвого дискомфорту під час лазерної епіляції цілого тіла.

Додаткові бонуси лазерної епіляції

Позбутись небажаного волосся на цілому тілі – це чудово. Але після лазерної епіляції ви одержите ще такі додаткові приємності:

  • зменшення потенційного запалення у волосяних фолікулах
  • профілактика врослого волосся
  • ретельніша гігієна всього тіла
  • менше потовиділення
  • відсутність неприємних запахів ,особливо влітку
  • вирівнювання поверхні шкіри
  • високий комфорт в несподіваних та інтимних ситуаціях
  • неінвазивність лікування
  • підвищення впевненості в собі та психічного самопочуття
  • відсутність довгого періоду відновлення після процедури
  • безпосередність і безтурботність, відсутність страху перед несподіваними ситуаціями.
  • покращення зовнішнього вигляду шкіри та її здоров’я
  • ефект гладенької та доглянутої шкіри щодня

З ким порадитись?

Перед тим, як наважитись на лазерну епіляцію, бажано проконсультуватись у свого родинного лікаря. Справа в тому, що така досить масштабна процедура все ж є стресом для організму і тому має деякі медичні протипокази (цукровий діабет, годування груддю, епілепсія та деякі інші хвороби). Якщо лікар не знайде протипоказів – обов’язково виберіть найкращий салон і завітайте на попередню розмову з косметологом. Спеціаліст у солідному салоні зобов’язаний розповісти про можливі проблеми та протипокази, а також розповість, як заздалегідь підготуватись до процедури. Авторитетний заклад, у якому дбають про добро відвідувачів, має своєю ціллю задоволення клієнтів, а не заробіток за будь-яку ціну. Саме такий підхід може забезпечити салону чудових, задоволених постійних клієнтів та хороші відгуки про салон.

Саме тому запрошуємо вас до нашого салону у Варшаві. Наші клієнти повертаються до нас знову і знову, а також рекомендують нас своїм знайомим. Ми зробимо все для того, аби ви вийшли від нас задоволеними та впевненими у власній красі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *